Danas su na programu tri utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu i sve oči su uprte na zelene terene i aktere tih događaja, a mi vam donosimo najbolje preporuke i savjete.

Meridianov tiket dana:

Belgija – Rusija – 1

kvota: 1,97

Belgija u ovu utakmicu ulazi kao favorit i ukoliko želi da bez većih problema prođe grupnu fazu, ovakve utakmice se jednostavno moraju pobijeđivati na velikim takmičenjima. Romelu Lukaku i družina su gladni uspjeha i ovo prvenstvo moglo bi biti njihovo.

Danska – Finska – 1

kvota: 1,50

Predvođeni Kristijanom Eriksonom Danci će u ovoj utakmici tražiti samo pobjedu imajući u vidu da igraju protiv najslabije reprezentacije na papiru u grupi. Finska će svakako dati sve od sebe, a pitaće se i Temu Puki, jer ukoliko Finci nešto urade to će biti preko njihovog najboljeg igrača, što je jasno svima, pa i ekipi Danske.

Vels – Švajcarska – manje od 2,5 gola na meču

kvota: 1,44

Reprezentacija Švajcarske poznata je po tvrdim utakmicama i da svedu susret na samo jedan gol. Takav način upotrebljavaju i protiv nešto slabijih protivnika. Vels će svakako tražiti svoje šanse preko Gereta Bejla, a očekuje se da na ovom meču ne bude goleada.

Meridianov tiket dana:

Belgija – Rusija – 1

Danska – Finska – 1

Vels – Švajcarska – manje od 2,5 gola na meču

Ukupna kvota: 4,26

Ovaj tiket možete uplatiti i u svim MeridianBet poslovnicama pod kodom 704795 za brzi tiket. Samo recite našim operaterima navedeni kod i uplatu i listić će biti odigran.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime