TIKET DANA: Uzmi novac

Očekuju nas veoma interesantne utakmice 3. kola grupne faze Svjetskog prvenstva.

Meridian tiket dana:

Saudijska Arabija – Meksiko – GG
kvota: 1,86

I jednima i drugima je neophodna pobjeda kako bi prošli u eliminacionu fazu Svjetskog prvenstva. Saudijska Arabija je do sada definitivno pokazala više, a Meksiko nije postigao nijedan gol, tako da mislimo da je pravo vrijeme za to, što znači da je opcija GG idealna za ovaj susret.

Australija – Danska – 2
kvota: 1,55

Danska ima kvalitetniji sastav od svog današnjeg protivnika, a jedino pobjeda ih vodi u narednu fazu takmičenja, tako da je upravo to ono na šta preporučujemo da odigrate.

Poljska – Argentina – Više od 2,5 gola
kvota: 2,20

Argentina se pobjedom protiv Meksika vratila na željeni put nakon šokantnog poraza od Saudijske Arabije, dok Poljska ima četiri boda i još uvijek nije primila gol. Ipak, Poljaci i pored toga mogu ispasti, tako da će morati krenuti u napad, što znači da možemo očekivati barem tri pogotka na ovom susretu.

Ukupna kvota: 6,34

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor