To je izgleda to: Ibrahimović igra posljednji ples u nedjelju?

Novinar italijanskog lista ”Skaj Italija”, Pepe di Stefano, tvrdi da će Zlatan Ibrahimović u nedjelju protiv Atalante odigrati posljednju utakmicu u karijeri.

Ovaj novinar tvrdi da Zlatan Ibrahimović ima ogromnih problema sa povredama koje ga muče u posljednje vrijeme, te smatra da će on završiti karijeru na kraju ove sezone.

”Toliko je dobrih vijesti za Milan u posljednje vreme da mi je baš žao ovo objaviti. Zlatan vjerovatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na posljednjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava” – napisao je Di Stefano.

CRVENA ZVEZDA AC MILAN 49
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener Stefano Pioli i ljekarska ekipa mu, navodno, brane da igra. Međutim, uprkos svemu on želi da igra, te da pomogne ekipi da osvoji Skudeto.

”Zlatan ne trenira s ekipom od utorka pa sve do petka, konstantno ga muči koljeno jer otiče, modri i izaziva jake bolove. On tjera inat, ali sam zna da ima samo dvuje opcije na ljeto – ili da mirno završi karijeru, ili da ide na rizičnu kompletnu operaciju koljena i da se spremi za još jednu, posljednju sezonu u karijeri. Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je posljednji pokušaj osvajanja Lige šampiona, ali šanse su da 90% završi karijeru ove sezone, deset odsto dajem šanse za nastavak iduće sezone” – smatra novinar ”Skaj Sporta”, pa nastavlja: 

On ne može da igra više od 10-15 minuta, Milanovi doktori su mi ovo potvrdili. Jednostavno, koljeno mu otiče i spriječava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi spriječila bol na neko vrijeme, da mu olakša, ali bol bi se vratio za nekoliko mjeseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Rajole, tako da i to može biti neka prekretnica, iako je koljeno najveći razlog. Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to. Mislim da gledamo Zlatana posljednji put na San Siru u nedjelju. Volio bih da nije tako, volio bih da me demantuje, on je moj prijatelj, ali on zna šta je najbolje za njega”.

Ibrahimoviću je ovo drugi mandat u ekipi Milana, a ukupno je odigrao 158 utakmica na kojima je mrežu tresao 92 puta, a bio je i asistent pri golu 35 puta.

Postavi odgovor