Foto: Partizan NIS

Zbog reprezentativne pauze, Partizan je bez takmičarskih utakmica skoro dvije sedmice, a trener Saša Filipovski je iskoristio taj period da pojača treninge i bolje se upozna sa timom. Za “PartizanTV” je o učinjenom u proteklom vremenu govorio Rašon Tomas.

Američki krilni centar koji nastupa za beogradske crno-bijele od prošle sezone izjavio je sljedeće:

“Iskoristili smo ovo vrijeme i bacili smo se na posao. Većinom smo radili dva puta dnevno i to na osnovama kao što su građenje identiteta tima i na tome da budemo bolji kao cjelina”.

U derbiju protiv Crvene zvezde, Tomas je proveo čak 37 minuta na parketu što je jedna od najvećih minutaža koju je imao od dolaska u Partizan.

“Nisam znao da ću igrati toliko dugo, bilo je to iznuđeno rješenje jer smo imali dosta povreda. Srećan sam što sam mogao dati doprinos u tako velikom meču i zaista nisam obraćao pažnju na to koliko sam minuta proveo na parketu, to sam vidio tek nakon utakmice. Srećan sam što je trener imao toliko povjerenja u mene”ističe Tomas.

Košarkaš “Parnog valjka” je govorio i o tome koliko je Saša Filipovski ozbiljan u svom poslu i kako nema šale sa njim.

“Trener definitivno ne voli šale, stalno ponavlja da nema šaljenja. Imamo nekoliko fora koje moramo da upotrebimo na terenu da mu izmamo osmijeh, barem jednom tokom sezone. On je ozbiljan i nema šale sa njim”zaključio je krilni centar Partizana.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime