Printscreen

Pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Austrije, govorio je i trener golmana nacionalnog tima Bosne i Hercegovine Mario Kalentić. 

Osim enormnog pritiska na mjestu selektora Ivice Obrvana i fantastičnog pristupa rukometaša reprezentacije BiH, za medije je govorio i nekadašnji golman, a danas trener istih Mario Kalentić koji zasigurno može dodatno unaprijediti vještine jednog od najboljih golmana Evrope, Benjamina Burića

Za sada je dobro, ali je uvijek tako kad se igrači okupe nakon što se dugo ne vide. Mi pokušavamo uvesti neke nove stvari. Normalno, ne puno, da ne dajemo neke informacije, ali svakako da je veliki motiv da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Nemamo mač nad glavom da moramo, ali svaki od nas ima tu želju da predstavlja državu na velikoj smotri” – rekao je Kalentić i osvrnuo se na reprezentaciju Austrije:

“Imamo dosta informacija. Oni su, kao i mi, hendikepirani za neke igrače, ali oni koji su tu su najbolji. Svaki dan imamo video analize, detalje koji mogu odlučiti utakmicu. Promatramo, razgovaramo i za sada je sve super”.

Meč će biti odigran u Bugojnu, a početak same utakmice zakazan je za danas od 17 časova, čiji televizijski prenos možete da pratite na televiziji ArenaSport i BHT.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime