foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Na današnjoj konferenciji za medije pred utakmicu finala baraža protiv Škotske selektor Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da će sve učiniti da oni budu ti koji će kontrolisati utakmicu.

“Svojevremeno sam na prvom predstavljanju rekao da mi je želja da reprezentaciju predstavim narodu, kao i narod reprezentaciji. Ako sam u tome uspio, onda je to ozbiljna podrška pred sutrašnju utakmicu. Nemam dilemu oko sastava sutra. U našem timu imaju igrači koji u svakom trenutku mogu da rezultiraju. Aleksandar Mitrović nije naš jedini igrač koji postiže golove. Imamo grupu igrača koji u svakom momentu koji mogu da daju gol” – rekao je Ljubiša Tumbaković.

Orlovi” će sutra od 24:45h na stadionu “Rajko Mitić” odigrati jednu od najbitnijih utakmica posljednjih godina.

“U mojim godinama vjerovatno jeste najbitnija utakmica, ali kod nas je svaka naredna, a ova ima dimenziju i ispada da je najvažnija. Imao sam puno utakmica, ali ovog momenta se nameće da je ovo moj najvažniji meč u karijeri” – kazao je trener Srbije.

Pred susret bilo je mnogo dilema da li će igrači iz Italije nastupiti, ali su oni ipak na kraju došli u Srbiju i stavili se na raspolaganje selektoru.

“Nikola Milenković je standardan igrač reprezentacije otkada sam došao. Uvek je bio tu. Velika je podrška i vrlo mi je drago, pao mi je kamen sa srca kada sam ga video u timu. Adaptirani smo na uslove za rad. Sva naša okupljanja su takva. Nije ništa novo, igrači su taj rad prihvatili. Imamo dobru atmosferu i sa velikom željom iščekujemo utakmicu” – dodao je Tumbaković.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime