foto: fksloboda.ba

Pred odigravanje tuzlanskog gradskog derbija između Tuzla sitija i Slobode ekipa iz Simin Hana izdala je obavještenje za navijače i gledoce koji žele prisustvovati uživo ovom susretu.

Ulaznice za ovaj meč mogu kupiti na biletarnici stadiona “Tušanj” u subotu od 12h po cijeni od 10 KM, a cijena ulaznica je jedinstvena za obje tribine (zapad i sjever) i simpatizeri obje ekipe mogu izabrati s koje će tribine posmatrati utakmicu.

Istaknuto je da vlasnici članskih karti Tuzla sitija imaju besplatan ulaz, a iste mogu nabaviti svakim danom u klupskom “Fan shopu” i one važe za cijelu sezonu.

Za žene i djecu do 12 godina ulaz na stadion je besplatan, a kapije se otvaraju dva sata prije početka utakmice, dakle u 17h. Svi prisutni na stadionu se trebaju pridržavati uputa Ministarstva zdravstva i Kriznog štaba o držanju distance i nošenju maske preko nosa i usta.

Iz Tuzla sitija su na kraju istakli da je gostujućim navijačima zabranjen organizovan dolazak na utakmicu, kao i nošenje bilo kakvih klupskih obilježja.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime