Official logo

U Banjaluci je danas u prostorijama hotela “Courtyard by Marriott” održana zvanična promocija jubilarnog 20. košarkaškog kampa “Grawe Three Points 2021”.

Kamp će se kao i do sada održati na Jahorini, generalni sponzor je “Grawe” osiguranje, a učesnici će biti smješteni u aparthotelu Vučko. Plan i program rada je sačinjen u saradnji sa beogradskim Partizanom, a na današnjoj pres konferenciji su se medijima između ostalih obratile tri legende “Crno-bijelih”: Zoran Stevanović, Miroslav Berić i Ratko Varda.

“Veliki pozdrav za sve vas i za domaćine, na čelu sa Željkom Krunićem i Bobanom Macanovićem. Ova saradnja dugo traje, pozdravio bih i direktora ‘Grawe’ osiguranja, kao i generalnog direktora Vučka, ja idem gore već nekih desetak godina i uslovi su konstantno izvanredni. Organizacija kampa je izvanredna, djeca stvarno mogu da nauče dosta o svemu, od osnova košarke i razvijanja, do druženja i načina života profesionalnih sportista. Nadam se da će i ove godine biti preko 300 djevojčica i dječaka, želim im sreću i dobro zdravlje, te da se svi vidimo i družimo” – rekao je Stevanović.

“Prije dvije godine je bilo punoljetstvo, odnosno 18 godina kampa, 2020. se nismo družili zbog problema sa virusom korona, ali sada je to već impozantna brojka, dvije decenije. Pohvalio bih Bobana i Željka na entuzijazmu koji pokazuju svih ovih godina. Kamp je idealan prostor za mlade igrače, mi nismo imali ovakve uslove kada smo počinjali, tako da bi djeca trebalo da budu zahvalna na ovoj prilici i boravku na tako lijepoj planini i u tako lijepom hotelu. Nadam se da će ove godine broj djece biti veliki i posebno bih istakao da je veoma važno što se kamp održao i prošle godine, ako se kontinuitet prekine, poslije nije lako nastaviti. Želim da djeca uživaju, da ne bude povreda, da se druže i steknu nova prijateljstva, sa nestrpljenjem očekujemo početak, nadam se da će ovaj kamp doživjeti još nekoliko decenija života” – kazao je Berić.

“Šta da kažem poslije ‘Miće’ i ‘Steve’, prije svega bih da pohvalim ove ljude koji daju sto posto sebe da bi ovaj kamp već 20 godina bio tu. Generalno, djeca bi trebalo da uživaju i dođu na to druženje, mi nismo imali takve prilike, ovaj kamp je po istoriji na drugom mjestu poslije ‘YUBAC’-a, zaista najveće pohvale” – istakao je Varda.

Za kamp su predviđena tri termina, od 28.6. do 4.7, od 5.7. do 11.7. i od 23.8. do 29.8.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime