Ultrasi Pari Sen Žermena najavili zviždanje Mesija u nedjelju: Poznat razlog njihovog bijesa

Kako prenosi “GIVEMESPORT”, najvatrenije pristalice Pari Sen Žermena su bijesne na svog fudbalera Lionela Mesija te su najavili vatren doček u nedjelju.

Pari Sen Žermen u nedjelju dočekuje Ren u okviru Lige jedan, a navijači domaćeg kluba su najavila da će zviždati Lionelu Mesiju zbog dva razloga.

Prvi je taj što mnogi najvatreniji navijači PSŽ-a krive Mesija zbog ispadanja kluba iz Lige šampiona odakle ih je nakon dvomeča u osmini finala izbacio Bajern Minhen.

Lionel Mesi, Kilijan Mbape
Foto: REUTERS/Eric Gaillard

Sem toga, oni takođe zamjeraju Mesiju što i dalje nije otkrio da li će produžiti saradnju sa klubom jer aktuelnom svjetskom šampionu sa Argentinu te osvajaču Zlatne lopte ugovor ističe na ljeto sa PSŽ-om.

Čak je i jedan navijač jasno rekao kako Mesi ne doprinosi dovoljno PSŽ-u s obzirom na to koliko platu prima te je potvrdio da će Argentinac dobiti zvižduke na “Parku prinčeva” u nedjelju.

“Zviždaćemo Mesiju u nedjelju. On prima preveliku platu u odnosu na to šta donosi Pari Sen Žermenu na fudbalskom terenu”jasan je bio navijač u pitanju.

Ipak, Mesi bar statistički ove sezone niže vrhunske brojke u dresu Pari Sen Žermena jer je sa 35 godina uspio već odigrati 31 meč u svim takmičenjima na kojima se 18 puta upisao u listu strijelaca te je do pridodao i 17 asistencija.

Postavi odgovor