Foto: Rukometni savez Republike Srpske

Marinko Umičević dosadašnji potpredsjednik Rukometnog kluba Borac podnio je ostavku na ovoj funkciji, a ujedno i na mjestu člana Upravnog odbora ovog kluba.

“Poslije više od četiri godine odlučio sam da se povučem iz Rukometnog kluba Borac. Za sve to vrijeme uložio sam maksimalan napor kako bismo klub postavili na zdrave noge, da igračima i stručnom štabu obezbijedim neophodne uslove za rad i nema sumnje da sam zajedno sa svojim saradnicima u tome i uspio. Mislim da je došlo vrijeme za nove ljude, da oni nastave da vode brigu o klubu i sebe više ne vidim u toj priči. Srećan sam i zadovoljan što sam bio dio ovog trofejnog kluba i želim da se zahvalim svima sa kojima sam sarađivao u proteklom periodu”stoji u saopštenju Marinka Umičevića te se dodaje:

“Sve do sada što sam uložio u klub, a često sam davao i sopstveni novac, nikada nijednog trenutka nisam ni pomislio da vratim i od srca sam finansirao naš Borac. Stoga poručujem da će Bema do kraja tekuće godine ostati zaštitni brend Grada na Vrbasu. Sada se potpuno okrećem radu u Rukometnom savezu Republike Srpske gdje me čeka veliki posao, pogotovo kad se zna da iduće godine obilježavamo tri decenije postojanja. Svima u Rukometnom klubu Borac upućujemo jedno veliko HVALA i doviđenja”.

Rukometaši Borca danas u “Boriku” dočekuju ekipu Iskre iz Bugojna u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime