Dudić
foto: printscreen

Trener fudbalera Veleža Feđa Dudić istakao je pred susret sa Sarajevom u 19. kolu Premijer lige da na taj duel idu puni samopouzdanja i sa željom da završe polusezonu na najbolji mogući način.

Prvo se osvrnuo na duel sa Leotarom u kom su slavili sa 3:1.

Vratili smo se iz Trebinja sa vrlo važnom pobjedom i podignutim samopouzdanjem. Čestitao bih momcima na odličnoj utakmici, zalaganju i htijenju, kvalitetu, jer po onakvom terenu stvoriti onoliko prilika nije lako. Teško je bilo i hodati, a ne kontrolisati igru, mislim da smo od početka do kraja sve kontrolisali, mada start nije bio dobar” – rekao je Dudić i dodao:

U međuvremenu smo odigrali jednu trening utkamicu s juniorima malo više da se dobije nekog samopouzdanja, kao i da nagradimo juniore jer su prvi u svojoj ligi i bore se za povratak u Premijer ligu“.

Dudić je istakao da je Sarajevo u prvom poluvremenu protiv Širokog Brijega odigralo jedno od najboljih poluvremena ove polusezone.

Okrećemo se Sarajevu, bili smo u Širokom Brijegu i gledali utakmicu. Mogu reći da je prvo poluvrijeme Sarajeva bilo možda i najbolje ove polusezone, a sigurno je da će uslovi na terenu diktirati onako kako ćemo mi igrati, pripremićemo se i za bolji teren, te i za nešto lošiji. Pokazali smo da se možemo adaptirati na svaki vid terena, a suvišno je pričati o Sarajevu i njihovom kvalitetu. Međutim mi idemo puni samopouzdanja i sigurno da želimo završiti polusezonu na najbolji mogući način” – izjavio je Dudić.

Utakmica između Sarajeva i Veleža na programu je sutra u 13 časova. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime