petev
Foto: MeridianSportBH/Zlatko Hasanagić

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev na zvaničnoj konferenciji za novinare najavio je naredni meč protiv selekcije Finske koji je na program sutra.

“Ja sam prezadovoljan sa svojim momcima i svi spremno dočekujemo sutra utakmicu na ‘Bilinom polju’. Očekujem da odigramo dobro i da na kraju pobijedimo. Siguran sam da ćemo odraditi sve kako treba i upisati tri boda u meču sa Finskom”istakao je Petev te dodao:

“Što se tiče startne postave ona će biti određena sutra na sastanku jer je još rano za takvu odluku. Dobro smo analizirale sve fudbalere Finske. Pokušaćemo njihove jače strane da svedemo na minimum, ali uz dužno poštovanje prema svima, na nama je sve i sve će zavisiti isključivo od nas”. 

Ivajlo Petev istakao je da neće biti zadovoljan neriješenim rezultatom.

“Moramo u utakmicu ući hladne glave. Iskren da budem neću biti zadovoljan sa bodom, ali opet kažem da je ovo teška utakmica i nadam se da ćemo biti bolji i da ćemo ostvariti pobjedu”rekao je Petev pa je otkrio kako napreduje oporavak od povrede Edina Džeke: 

“Edin Džeko sutra ima posljednji test i tek tada ćemo vidjeti da li će biti spreman za narednu utakmicu. Pozivam sve navijače da podrže ove momke na sutrašnjoj utakmici”.

Utakmica Bosne i Hercegovine i Finske igraće se sutra na “Bilinom polju” sa početkom od 15h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime