Foto: Nikola Kulaga/Borac Banjaluka

Šef stručnog štaba banjalučkog Borca Nemanja Miljanović je na današnjoj pres konferenciji za medije rekao kako su svi igrači spremni da se odazovu na pripreme, a da je jedino nejasna situacija sa Goranom Zakarićem.

“Prvo bih pozdravio sve prisutne i poželio vam sve najbolje u 2022. godini. Takođe želim da izrazim dobrodošlicu Tomislavu Ivkoviću i Armandu Marenciju” rekao je Nemanja Miljanović pa nastavio:

“Drago mi je da smo pojačani sa tako dobra dva sportska radnika i mi ćemo svi zajedno dati sve od sebe da Borac ide pravim putem na kojem se trenutno nalazi”.

Nemanja Miljanović je najavio datum odlaska na pripreme u turski grad Antaliju, ali i trenutnu situaciju oko Gorana Zakarića i Gorana Brkića koji je najnovije pojačanje Borca.

“Što se tiče priprema mi smo do 27. januara ovdje u Banjaluci i pokušaćemo da odradimo taj dio na našem stadionu. Svi igrači bi trebali da se odazovu danas na pripreme, mislim da će i Goran Zakarić biti tu” kazao je Miljanović pa dodao:

“Kao što svi znate jedina nejasna situacija je upravo sa njim. Trebao bi danas da nam se priključi i Goran Brkić. Ostalo je samo da se potpiše ugovor i mislim da je sve manje-više završen posao”.

Banjalučki Borac je u Antaliji zakazao pet pripremnih utakmica, dok će jednu pored tih odigrati pred sam odlazak u Tursku. Premijer liga Bosne i Hercegovine se nastavlja 26. februara kada će oni ići u goste ekipi Širokog Brijega.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime