Musemić
FK Tuzla City/facebook

Husref Musemić najavio je duel Tuzla sitija i Borca. 

Tuzla siti u okviru 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekaće banjalučki Borac, a utakmicu je najavio trener Husref Musemić. 

“Svjesni smo kakva je situacija kada dva puta u četiri dana igraš sa istom ekipom, pogotovo kada se radi o utakmicama za bodove. Rezultat i igra iz drugog poluvremena daju nam vjeru da možemo da odigramo dobru utakmicu, još bolju nego u Banjaluci, da neke stvari koje nisu bile dobre popravimo. Što se igračkog kadra tiče, vraćaju se tri igrača koja su imala kartone, vidjećemo kakvo je stanje sa Mešinovićem. Bolja je situacija u svakom slučaju” – rekao je Musemić, pa dodao: 

“Mislim da ekipa sa dosta samopouzdanja ulazi u ovu utakmicu i da može napraviti dobar rezultat. Šta je dobar rezultat? Dobar rezultat je u svakom slučaju pobjeda, mislim da to možemo i nadam se da ćemo biti na nivou na kojem smo bili u drugom poluvremenu u Banjaluci. Prema Borcu imamo maksimalno poštovanje i respekt, oni imaju kvalitet. Mi smo vratili svoje samopouzdanje poslije poraza od Željezničara”.

Utakmica između Tuzla sitija i Borca na programu je u nedjelju od 19:30h. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime