Zoran Bujić za MeridianSportBH: "Idemo puni samopouzdanja u Doboj"

Trener Borca iz Kozarske Dubice Zoran Bujić za MeridianSportBH je najavio utakmicu 22. kola Prve lige Republike Srpske protiv Sloge u Doboju.

Borac je u prošlom kolu na svom terenu probijedio Kozaru rezultatom 3:0, pa susret protiv Sloge dočekuju sa istim brojem bodova kao i Dobojlije, ali sa nešto slabijom gol razlikom.

Ekipa je odlično odradila taj ciklus utakmica gdje smo pobjedili ekipe Ljubića i Kozare i nesrećno izgubili u Janji zbog čudnih sudijskih odluka. Mogu reći da je ekipa u uzlaznoj putanji što smo i očekivali jer smo riješili probleme sa početka i podigli nivo fizičke spreme na potreban nivo” – rekao je Zoran Bujić, te dodao:

Ekipa Kozare ima kvalitetnu ekipu, a danas nije nikom lako dati tri gola i pogotovo takvoj ekipi tako da je ova pobjeda strašno bitna za nas“.

Sloga je u proteklom vikendu imala dvije utakmice u Trebinju protiv Leotara. U prvenstvu su Dobojlije osvojile bod, međutim u prvoj utakmici polufinala Kupa Republike Srpske, Leotar je slavio rezultatom 3:0.

Sloga Doboj je jedna kvalitetna ekipa koja se dodatno pojačala u prelaznom roku i biće teško gostovanje u Doboju, ali mi idemo puni samopouzdanja poslije poslednjih igara i nadamo se povoljnom rezultatu” – dodao je Bujić.

Utakmica se igra u subotu na stadionu “Luke” u Doboju od 15 i 30 časova.

Postavi odgovor