Foto: MeridianSport

Jedan od pomoćnika Marka Maksimovića u stručnom štabu Zoran Dragišić, za MeridianSport komentarisao je prvu pripremnu utakmicu Borca, dosadašnji tok pripremama i uslove u hotelu “Titanik“.

Kizilkum je u prvoj utakmici pobijedio Borac rezultatom 1:0, ali je banjalučki tim igrao sa dvije različite postave, a u drugom poluvremenu na terenu je bilo čak osam igrača do 21 godine.

“Naša prva utakmica od početka priprema ne može da bude reper za naredni rad. Noge su teške, nalazimo se u fizički najzahtjevnijem dijelu priprema i nadam se da je jučerašnja utakmica pokazala šefu i nama u stručnom štabu pokazala ono na čemu trebamo da radimo i otklanjamo što se tiče taktičkh stvari. Ono što je dobro jeste količina trke koju smo istrčali za ovaj dio priprema i nadamo se da će što budemo išli dalje biti sve spremniji i spremniji” – rekao je Zoran Dragišić i dodao:

“Pripremne utakmice se apsolutno razlikuju od takmičarskih utakmica jer one nose naboj. One nose bodove, pobjede ili poraze i zato ne mogu da idu u isti koš kao i prijateljske utakmice. Međutim, one nam pomažu da otklonimo sve nedostatke i slabosti kada dođu prvenstvene utakmice kako bi što lakše došli do rezultata”.

Borac je već treću godinu za redom u istom hotelu u Antaliji gdje će biti do 14. februara. Generalna provjera je 20. februara protiv Krupe.

“Pripreme idu po planu i programu. Što se tiče uslova nepotrebno je bilo šta pričati. Pored ovakvog hotela, ovakvih terena i ovakve usluge mislim da smo napravili pun pogodak dolaskom ovdje” – kazao je pomoćni trener Borca.

Crveno-plavi” odgodili su utakmicu koja se trebala igrati u srijedu protiv Čikserede, a naredna je u petak protiv ukrajinskog šampiona Šahtjora.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime