Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Filipović, Filipović: “Cilj je da vratimo što više djece u Partizan”
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Reprezentativac Srbije i novi član Upravnog odbora VK Partizan, Filip Filipović rekao je da postoji dugoročan plan za oporavak kluba.

Filipović je u razgovoru za Novu.rs istakao da je ključni trenutak da se uključi u priču oko Partizana bio podatak da je klub sa 800 djece spao na 80.

 “Već duže vrijeme gledamo dešavanja u Partizanu, sa nadom da će se nešto promijeniti. Međutim, kad smo svi mi pojedinačno shvatili da boljitka nema i da je situacija sve gora, okupili smo se i bili jednoglasni u želji da pomognemo. Kad želite da krenete sa oporavkom, morate da znate pravo stanje stvari, a ono je bilo katastrofalno. Pored svega što se dešavalo na Banjici u posljednje vrijeme, najalarmantniji podatak je da je od 800 djece ostalo oko 80, sa tendencijom da i ona odu. E to je bila kap koja je prelila čašu” – kazao je Filipović.

On ističe da ih čeka dug put, a najveći cilj je da što više djece počne trenirati u Partizanu.

“Posao nije lak i potrebno je vrijeme da se sagledaju svi izazovi koji nas očekuju, pogotovo čelne ljude. Plan postoji, dugoročan, jer ovo nije trka na kratke staze. Isplivavaće sigurno dosta novih stvari, neočekivanih, biće prepreka, ali ono što umijemo da radimo i to smo bezbroj puta pokazali i dokazali i u bazenu i van njega jeste da se borimo do kraja. Da idemo naprijed, jer tako možemo da ostvarimo dobar rezultat. Želimo da vratimo ljude na Banjicu, sve one koji žele da pomognu, da podrže. Prvi rezultati koje očekujemo i koje željno iščekujemo jesu da imamo što više djece na Banjici. To je budućnost kakvu želimo, da Partizan ponovo bude mjesto rađanja novih šampiona” – dodao je on.

Podsjetimo da je novi direktor Partizana Nikola Kuljača, a članovi Upravnog odbora pored Filipovića su Stefan Mitrović i Milan Aleksić, dok Nadzorni odbor predvodi Slobodan Nikić.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime