Foto: Reuters/AGUSTIN MARCARIAN

Za nekoliko dana, tačnije 25. novembra navršiće se godina dana od smrti legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone, a ljekar Nelson Kastro objavio je neke šokantne podatke koji se tiču smrti čuvenog velemajstora, prenosi “Italy24news“.

Kada je Dijego Armando Maradona pušten na kućno liječenje brigu o njemu je trebalo da preuzme tim ljekara, ali se smatra da to nisu učinili na adekvatan način, te da su pravovremenom reakcijom mogli spriječiti smrt nekadašnjeg fudbalera Napolija.

Ljekar i novinar Nelson Kastro je nedavno objavio knjigu pod nazivom “Dijegovo zdravlje – istinita priča” u kojoj je otkrio neke poprilično šokantne detalje koji su vezani za smrt čuvenog fudbalera.

Kastro je objasnio da bi sa sličnom medicinskom slikom “drugi odavno umrli” i da je Maradona, nažalost, zavisio od svega što je za njega bilo destruktivno i loše za njegovo zdravlje.

On je potom otkrio da je Maradona sahranjen bez srca koje je prethodno izvađeno za proučavanje jer je bilo veoma važno za utvrđivanje oklonosti njegove smrti, ali i da je grupa navijača Gimnasije imala plan da srce ukrade, ali da im je namjera predviđena te do toga nije došlo.

Kastro je takođe napisao i to da je Maradonino srce bilo jako veliko, teško čak pola kilograma, što je dosta više od prosječne težine ljudskog srca.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime