Foto: Starsport.rs ©

Trener Crvene zvezde Barak Bahar rekao je nakon pobjede nad Fenerbahčeom od 3:1 i osvojenog turnira u Rusiji da je najvažnije da ekipa napreduje u svim segmentima. 

Bahar je istakao da je zadovoljan radom igrača i željom za pobjedom.

“Veoma važna utakmica za nas, ali i pobjeda. Upisali smo tri trijumfa i osvojili prestižni ‘Pari kup’. Ipak, najvažnije je da napredujemo u svim segmentima i da ono što radimo na treninzima prenosimo na teren. U prvom poluvremenu smo i kreirali i realizovali prilike. U drugom je to bilo malo slabije, ali normalno je da bude tako nakon više od tri nedkelje priprema. Zadovoljan sam radom, kako igrača, tako i stručnog štaba, naravno i ponašanjem, željom za pobjedom i napretkom” –  rekao je Bahar i dodao:

“U Zvezdi se trofeji podrazumijevaju, i naravno da želimo da ih osvajamo. Danas smo savladali odličnu ekipu sa kvalitetnim pojedincima. Bitno je pobijediti, bez obzira na to da li je prijateljska utakmica, pogotovo sada, kada se povezujemo i upoznajemo. Ipak, utisak mi je da smo se, i moj stručni štab, i ja već prilagodili na Zvezdu. No, ovo je samo početak, nastavićemo da radimo”.

Crvena zvezda će 26. jula odigrati prijateljsku utakmicu na stadionu “Rajko Mitić” protiv Fiorentine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime