Balajić
HŠK Posušje/facebook

Stipe Balajić govorio je nakon remija sa Širokim Brijegom. 

Trener Posušja Stipe Balajić govorio je o utakmici 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem je njegov tim rezultatom 2:2 remizirao s Širokim Brijegom na domaćem terenu. 

“Loše smo ušli u utakmicu. Imali smo problem sa njihovim rombom kojeg nismo očekivali na sredini terena. Nismo se snašli u preuzimanju igrača kada bi oni imali posjed, stalno su imali višak igrača u sredini. Tako su nam pravili probleme, a izlaskom Blagaića više nismo znali koga ‘hvatati’. Dosta problema su prouzrokovali ti kratki pasovi i rotacija njihovih igrača na našoj polovini. Imali smo u prvom poluvremenu nekih situacija, iako tu ništa nije bilo izigrano bili smo opasni u tim momentima” – rekao je Balajić o prvom poluvremenu. 

O drugih 45 minuta trener Posušja je rekao sljedeće: 

“U drugom poluvremenu smo promijenili raspored i krenuli smo sa četiri igrača u sredini, takođe u rombu, a bekove smo digli visoko. Dogovorili smo se da ćemo stvarati pritisak. To smo sproveli u djelo i dali smo te golove, što je Jure rekao, mogao je pasti i treći. Apsolutno smo kontrirali utakmicu i samo je trebalo pametno privesti meč kraju. Nažalost, taj jedanaesterac je presudio utakmicu, a po viđenju televizije koja je prenosila utakmicu dobio sam informaciju da je prekršaj bio izvan 16 metara”.

Posušje će u narednom premijerligaškom kolu dočekati Velež. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime