Barbarić: ''Svaka sljedeća utakmica je prilika za nove izazove''

Fudbaleri Širokog Brijega će u okviru 30. kola Premijer lige BiH gostovati Borcu na ”Gradskom stadionu” u Banjaluci. Trener tima sa ”Pecare”, Ivica Barbarić najavio je taj susret.

Široki Brijeg će pokušati prekinuti negativan niz od tri uzastopne utakmice bez pobjede, a Ivica Barbarić kaže da će na meču protiv Borca

”Svaka sljedeća utakmica je prilika za nove izazove, prilika za promjene i poboljšanja onoga što nije bilo dobro i onoga što je bilo dobro da se digne na veću razinu. Ova utakmica je motivirajuća zbog toga što igramo protiv Borca koji je jako dobra ekipa, prolaze kroz jako dobro razdoblje i jako malo su utakmica izgubili što pokazuje da su kompaktni i disciplinovani, ali isto treba naglasiti da ne postižu puno pogodaka. Mi moramo biti skoncentrisani i čitava ekipa mora raditi za ono što želimo postići, a to je pozitivan rezultat. Moramo popraviti i ubrzati reakcije na tu drugu loptu i onda ćemo vidjeti što ćemo iz toga dobiti. Uvijek se treba postavljati u skladu sa svojom ekipom i protivnikom” – kazao je Barbarić.

Širokobriježani imaju problema sa povredama ključnih igrača, ali Barbarić navodi da je to prilika za mlade igrače da se dokažu.

”Sve što se događa vjerojatno je dobro za nešto i ovo je jedinstvena prilika za mlade igrače koji će dobiti priliku da se dokažu i nametnu kako bismo na njih mogli računati u budućnosti” – rekao je on.

Utakmica između Borca i Širokog Brijega je na programu u srijedu od 19 časova.

Postavi odgovor