foto: nfsbih.ba

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine Amar Begić i Amar Dedić pred duel protiv Švedske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo rekli su da moraju biti sto odsto spremni za ono što ih čeka.

Sutra ćemo pružiti svoj maksimum pa ćemo da vidimo za šta će nam to biti dovoljno. Selektor i njegovi saradnici su nas upoznali sa protivnikom i znamo šta nas čeka. Moraćemo da budemo agresivni i kompaktni jer samo tako možemo doći do pobjede” – rekao je fudbaler Borca Amar Begić.

Jedan od dva internacionalca u U-21 reprezentaciji Bosne i Hercegovine, fudbaler Volfsbergera Amar Dedić rekao je:

Spremni smo za meč. Ne mislimo više o onom što nam se desilo u prošloj utakmici, fokusirani smo isključivo na Švedsku. Oni su veoma kvalitetni, imaju dobre igrače. Međutim, ni naš kvalitet nije zanemarljiv. Vjerujem u ovaj tim i očekujem da sutra odradimo posao na najbolji način“.

Švedska je vodeća u grupi F, sa šest bodova iz dva meča. Druga je Crna Gora sa četiri boda iz tri meča, a slijede Italija i Republika Irska sa po tri boda iz jednog meča, Bosna i Hercegovina sa jedinim bodom iz dva meča, te Luksemburg bez bodova u tri utakmice.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime