bekam
Foto: Reuters/Shannon Stapleton

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam je odredio svoja tri favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, prenosi “mirror.co.uk”.

Naravno da su njemu kao Englezu uvijek glavni favoriti igrači “Gordog Albiona”, ali je i pored toga Dejvid Bekam nabrojao još tri, po njemu, glavna kandidata za osvajanje Mundijala 2022. godine.

Prema njemu glavni kandidati koji će predstavljati najveću prepreku Englezima “da vrate fudbal kući” su, Francuska, Brazi, Argentina, ali je u ovu trku uključio i jednu selekciju koja bi mogla pomrsiti račune mnogima. Riječ je Dancima.

“Još jedna zemlja zbog koje sam uzbuđen da je gledam, je Danska. Mislim da bi oni mogli biti pravi paket iznenađenja. Oni su imali dobre kvalifikacije te su standardno korektni na velikim takmičenjima”rekao je Dejvid Bekam pa dodao:

“Takođe sam veoma uzbuđen da vidim kako će igrati nacija domaćin turnira, Katar. Oni imaju veoma mladi tim koji je takođe veoma dugo zajedno. Oni poznaju jedni druge i mislim da će biti nošeni od strane atmosfere na tribinama”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime