NFSBiH

Muhamed Bešić je u razgovoru za “klix.ba” prokomentarisao trenutnu situaciju u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali se i prisjetio svojih dana u dresu “Zmajeva”.

“Gledam svaku utakmicu reprezentacijom, ovdje sam s Adnanom Kovačevićem i Eldarom Ćivićem, stalno pričamo o ‘Zmajevima’. Nažalost, nismo se kvalifikovali, ali takav je život, nekad bude dobro, a nekad loše. Svi se nadamo boljim danima za državni tim i navijamo, treba biti pozitivan”kazao je Muhamed Bešić pa dodao:

“Uvijek sam ginuo na terenu u dresu Bosne i Hercegovine, imali smo dobrih i loših utakmica, ali sam uvijek ostavio srce na terenu. Sad se polako vraćam u formu i uvijek ću biti tu za svoju zemlju, to se nikad neće promijeniti”.

Svojim zalaganje, beskrompromisnom borbom i željom igranja u dresu Bosne i Hercegovine je prikupio simpatije navijača koji su ga zbog ovih kvaliteta zavoljeli.

“Podršku navijača sam uvijek imao gdje god sam bio, jer uvijek dajem sve od sebe i tako će ostati. Radim i treniram svaki dan i ako Bog da, brzo ću biti veoma blizu svog maksimuma”zaključio je Bešić.

Bešić, koji trenutno ima 29 godina je za nacionalnu selekciju Bosne i Hercegovine odigrao ukupno 45 utakmica, a bio je i učesnik istorijskog nastupa ove zemlje na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime