Borac potvrdio odlazak još dva fudbalera sa Gradskog

Borac su ovog ljeta napustila još dva fudbalera, a to je potvrđeno putem zvanične internet prezentacije ovog banjalučkog premijerligaša.

Nakon što je potvrđen odlazak Panajotisa Moraitisa i Ferhada Ajaza, sada su banjalučki sastav napustila još dva fudbalera, a radi se o Toniju Joviću i Goranu Brkiću.

Zanimljivog je da su obojica u redove Borca došla tokom zimskog prelaznog roka, te su evo obojicu u isto vrijeme napustila tim sa “Gradskog stadiona” u Banjaluci.

Toni Jovic
Foto: FK Borac

Jović je u Borac došao iz redova španskog Agiljasa, a ovo je hrvatskom ofanzivnom igraču bio drugi put da je u Banjaluci boravio kao igrač ovog tima.

Pored Borca i španskog Agiljasa, Jović je tokom karijere promijenio nekolicinu timova poput Sloge iz Nove Gradiške, Rijeke, Zrinjskog, Krupe te njemačkog niželigaša Lotea.

Što se tiče Brkića, on je Borac došao iz direktnog rivala u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a radi se o ekipu Tuzla sitija gdje je igrao godinu dana.

Borac se obojici fudbalera zahvalio na radu, trudu i požrtvovanju te im je poželio veliku sreću u samim nastavcima njihovih karijera, sada kada su oni slobodni da traže novu fudbalsku sredinu.

Postavi odgovor