foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan rekao je za “Sportski žurnal” da je povrijeđen zbog načina na koji mu je novi trener Barak Bahar saopštio da više neće biti prvi golman.

Izraelac je preko telefona saopštio Borjanu da ovaj više neće biti prvi golman nakon šest godina.

“Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lijepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povrijeđen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi” – istakao je Borjan i dodao:

“Sada mi je vruća glava i jako sam povrijeđen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mjestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vrijeme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme”.

Borjan je u Crvenoj zvezdi od 2017. godine i osvojio je šest titula prvaka države.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime