Stanko Bubalo
Foto: NK Široki Brijeg/Facebook

Pomoćni trener Širokog Brijega Stanko Bubalo je najavio utakmicu posljednjeg 33. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Leotar.

Leotar će biti domaćin Širokom Brijegu u posljednjem kolu sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine u meču koji je za oba tima ključan, a sve je to najavio pomoćni trener gostujućeg sastava Stanko Bubalo.

“Do posljednjeg trenutka ostali smo u borbi za Evropu. Momci su tokom sedmice dobro radili, trudili se na treningu i daće maksimum za pobjedu nad Leotarom. Ne ovisimo sami o sebi, ali mi želimo odigrati što bolju utakmicu i pobjednički završiti ovu sezonu. Posljednje je kolo, svi smo spremni i nadamo se kako će se sve okrenuti u našu korist” rekao je Bubalo pa prokomentarisao stanje igračkog kadra:

“Božo Musa i Tomislav Adolf Tomić imali su problema sa povredama ove sedmice, ali mislim kako će oni igrači koji budu igrali u Trebinju dati sve od sebe za pobjedu. Čekaćemo rezultat iz Tuzle i nadam se da ćemo na kraju biti sretni. Mi ćemo se boriti dok postoji nada. Ovo je mlada ekipa koja treba podršku. Na kraju ćemo vidjeti šta nije bilo u redu. Mi kao stručni štab smo krivi za neke loše rezultate i primljene golove u posljednjim trenucima utakmice. Međutim, dok još imamo nade za Evropu, ovi momci će se boriti i izgarati na terenu za pobjedu”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime