Foto: HŠK Posušje

Ekipa Posušja u 23. kolu Prve lige Federacija Bosne i Hercegovine dočekuje ekipu GOŠK-a, a igrač Ivan Bubalo kaže da su se dobro pripremili za svog rivala.

Kod protivnika Bubalo ističe zajedništvo kao njihovu najveću snagu.

“Ekipa GOŠK-a drugi dio prvenstva igra jako dobar fudbal, mislim da je zajedništvo, te dobri individualci njihova najveća snaga. Dobro smo ih analizirali, gledali smo neke video materijale o njima, taktički se dobro pripremili za njih i mislim da nema razloga da u subotu ne budemo pravi. Što se tiče rasporeda mislim da trebamo ići utakmicu po utakmicu, svaku pokušati pobijediti i mislim da neće biti problema. Svaka utakmica do kraja je ključna, počevši od GOŠK-a” – rekao je Bubalo za klupsku stranicu. 

On je takođe iskoristio priliku da čestita navijačima 20 godina postojanja i rekao je da im mnogo nedostaju na tribinama.

Navijači nam jako nedostaju, te sam siguran da je sve normalno da bi bili naš 12. igrač. U ovoj situaciji njihova pjesma se čuje oko stadiona, jer nas uvijek u velikom broju bodre i osjetimo njihovu veliku podršku. Ja im u ime ekipe i u svoje ime, ovim putem čestitam 20 godina postojanja” – dodao je on. 

Utakmica je na programu u subotu od 17 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime