printscreen

Ante Čačić najavio je duel Dinama i Šibenika. 

Eventualnom sutrašnjom pobjedom kod Šibenika Dinamo bi službeno odbranio titulu prvaka Prve HNL, bez obzira na rezultat današnjeg duela Hajduka i Istre 1961. Pred gostovanje na Šubićevcu medijima se obratio trener Modrih Ante Čačić.

“Sve ćemo učiniti da dobijemo i da se u Zagreb vratimo s naslovom prvaka, ali utakmica neće nimalo biti lagana, iako sam optimističan zbog ovih posljednjih pobjeda, pogotovo protiv Osijeka. Igrači su svjesni da je sve u našim rukama, a ja vidim ozbiljnost u ekipi, dosta nas je motivisala ta pobjeda nad Osijekom, sada imamo i taj dodatni poticaj.

Domaćin je rasterećen, pa će nam zato biti teže doći do cilja. Imaju nekoliko igrača koji mogu prirediti neugode, ali mi smo favorit, znamo kako ćemo se postaviti. Zanimljivo, ja sam tek juče čuo da treneru Računici nije baš teško pao onaj poraz na Poljudu. No, sve je to normalno, nema ničeg lošeg, pa on je bivši Hajdukov igrač, a i dobro je pripremio ekipu za tu utakmicu” – rekao je Čačić. 

U medijima se pojavila priča o tome kako bi Hajduk mogao premijama motivisati Šibenčane.

“Ne znam hoće li se to i dogoditi, ali uvijek se pojavljuju neke špekulacije. Ja sam već dugo u fudbalu, ništa nije lako namjestiti. Kad bi se rezultat znao unaprijed, kladionice bi propale. Skoncentrisan sam na našu ekipu i igrače, jer ako mi budemo na svom nivou, onda vjerujem da ćemo izaći kao pobjednici. Ipak, nismo razmišljali o nekom slavlju nakon utakmice, ne idemo u Šibenik na izlet. Razmišljam samo o tome da dignem trofej, doveden sam za ovih pet posljednjih kola, a nakon svega ćemo razgovarati. Hajduk nije naša briga, jednostavno ne očekujem da neko obavi posao umjesto nas” – zaključio je Čačić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime