Foto: nfsbih.ba

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Eldar Ćivić rekao za “Reprezentacija.ba” da su možda i mogli doći do pobjede protiv Ukrajine, te da se moraju što bolje spremiti za preostale dvije utakmice. 

On je kazao da je njemu nastup za reprezentaciju nešto posebno i da je prezadovoljan poslije utakmica sa Kazahstanom i Ukrajinom. 

Svaki put kada dobijem šansu, trudim se da je i opravdam. Igrati za reprezentaciju je nešto posebno. Naravno da sam prezadovoljan poslije ovih utakmica, izgledali smo baš dobro na terenu, a možda smo mogli i pobijediti u Ukrajini. Bili smo bolji u drugom poluvremenu, ali to je sada već prošlost. Moraćemo se dobro pripremiti za ono što nas čeka kako bismo otišli u baraž” – izjavio je Ćivić. 

Eldar se zatim osvrnuo na situaciju u Ferencvarošu gdje ima dosta igrača s ovih prostora, a za Muhameda Bešića je kazao da je zvijezda u Mađarsko.

Neko će možda pomisliti da nas je sve doveo isti menadžer, ali ustvari svako ima različitog. Ni mi nismo očekivali da će nas u jednom trenutku biti toliko. Očito je da su se Bosanci pokazali u dobrom svjetlu ovdje. Bešić je ovdje stari znanac, brzo se uklopio, a navijači su ga dočekali kao da je Lionel Mesi” – kazao je Ćivić i dodao:

“Baš ga cijene. Jesmo li se čuli prije? Pa, sjećam se da mi je prije godinu i po govorio da ga Ferencvaroš želi vratiti. On s ovim klubom nikada nije izgubio vezu, no problem je bio taj što je imao ugovor. Brzo će on biti onaj stari. Potreban mu je samo kontinuitet“.

Ćivić je ranije u karijeri igrao za Slovačko, Spartu Prag i Spartak Trnavu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime