Printscreen

Sportski direktor Mornara Mitar Novaković rekao je da Barani vjerovatno neće igrati naredna dva meča protiv Sutjeske i Petrovca, razočarani sudijskim odlukama u prethodnom dijelu sezone.

Fudbaleri Mornara izgubili su u Baru od Dečića rezultatom 2:1 i niz bez pobjede produžili na 66 dana.

Duel sa Dečićem izazvao je mnogo bure, prije svega zbog odluke sudije Vojina Vojinovića da start igrača Dečića nad napadačem Mornara Petrom Grbićem, kod vođstva Barana od 1:0 u drugom poluvremenu, okarakteriše simulacijom i žutim kartonom, a ne penalom.

Već u narednom napadu Dečić je izjednačio na 1:1, a trener Mornara Andrija Delibašić dobio crveni karton. Igra Barana potpuno se “raspala” nakon toga, gosti su dobili dva penala, od kojih su jedan iskoristili za pobjedu 2:1.

U Mornaru su toliko razočarani da razmišljaju da ne izađu na teren u naredna dva meča, koja igraju protiv Sutjeske i Petrovca.

Kao posljedica svega, vjerovatno smo završili jesenju polusezonu. Predsjednik Milovan Perović i ja vrlo vjerovatno napuštamo klub. Ovo više nema smisla. Pogledajte samo gdje su te sudije nakon što sude nama. Pa nema ih više nigdje” – rekao je Sportski direktor Mornara Mitar Novaković, prenose “vijesti.me“.

Mornar je trenutno šestoplasirani tim u crnogorskom prvenstvu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime