(VIDEO) Amar Dedić: "Respekt je tu, ali se ne bojimo"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Dedić je najavio predstojeće kvalifikacione utakmice te je progovorio o tome kako teku pripreme.

Trenutno se reprezentativci Bosne i Hercegovine nalaze na pripremama za kvalifikacione meče u junu protiv Portugala i Luksemburga, a sve je to prokomentarisao defanzivac Amar Dedić.

“Do sada sve ide kako treba. Igrači koji su falili su došli, Edin, Amir, Šeha. Ekipa je sada kompletna i treniramo maksimalno dobro i jedva čekamo utakmice”rekao je Dedić pa dodao o Portugalu i o tome šta misli kakve su šanse Bosne i Hercegovine:

“To je jedna od najjačih reprezentacija na svijetu. Respekt je tu, naravno, ali kako je i Tahirović rekao ne bojimo se. U Ligi šampiona sam imao u Čelsiju i Milanu protivnike na tom nivou i to je dobro za razvoj igrača. To su top utakmice, mjeriš se protiv najboljih igrača. Jedva čekam. Možemo puno. Imamo samopouzdanje, vjerujemo u nas da možemo napraviti nešto. Osjeti se to i na treningu. Energija je tu. Daćemo svoj maksimum, to je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, kako sam i rekao, ali daćemo sve od sebe i vidjećemo šta će se desiti”.

Postavi odgovor