Šoše
printscreen

Direktor Veleža Džemil Šoše je u intervjuu za “Velež TV” prokomentarisao nešto lošiji start kluba na početku sezone, ali i najnovije pojačanje tima.

“Izborena Evropa nakon 33 godine, svima nam je bilo drago vidjeti Velež u evropskim takmičenjima. Nakon toga je uslijedio loš start nove sezone, zasićenost, možda i umor od Evrope. Krenuli smo kako smo krenuli, sigurno ne kako smo planirali i očekivali. Četiri zadnja kola nam daju nadu da nije slučajno što se dešavalo u protekloj sezoni”rekao je Džemil Šoše pa se nadovezao:

“Malo je ružno reći da imamo nekvalitetne igrače zaštićenih godišta. Ja bih rekao da je to loš izbor pozicija. Ne mogu reći da tu nema kvaliteta, dobili smo mladog Adina Bajrića na poziciji stopera. Nermin Haskić je dokaz da smo odlučili da dovodimo ciljano. Deficitarne pozicije želimo pojačati kvalitetnim igračima”.

Velež je jesenji dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine završio na osmoj poziciji i nadaće se dosta bolje učinku kada se šampionat nastavi krajem februara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime