Foto: NK Široki Brijeg

Mladi golman Širokog Brijega Martin Zlomislić potpisao je danas ugovor sa Rijekom, saopštio je hrvatski klub na svojoj zvaničnoj stranici.

“Srećan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri” –istakao je dvadesetdvogodišnji golman.

Zlomislić će se ekipi priključiti u Rijeci nakon što se hrvatski klub vrati sa priprema na Kranjskoj gori a tu će ga dočekati i jedno poznato lice.

“Rijeku sam dosta pratio i prije, znam kakve su ambicije. Tu je i moj bivši, i sada budući saigrač Stjepan Lončar, tako da ne bi trebalo biti problema oko prilagođavanja. Puno već znam o Rijeci i hrvatskom prvenstvu, radi se o jako kvalitetnoj ligi i nadam se da ćemo u svim takmičenjim,a ostvarivati dobre rezultate. Ponavljam, na meni je da radim, napredujem i tako se nametnem. Sve u svemu srećan sam zbog dolaska u Rijeku”, –zaključio je Zlomislić

Ovaj mladi i perspektivni golman branio je i za mlađe selekcije Bosne i Hercegovine i dobrim nastupima skrenuo pažnju na sebe.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime