Foto: Zlatko Hasanagić

Fudbaleri Željezničara savladali su u trinaestom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipu Tuzla sitija, a trener tima sa “Grbavice” Tomislav Ivković bio je jako zadovoljan onim što su njegovi igrači okazali na terenu.

Vrlo teška utakmica za nas. kada igrate protiv ovako teškog protivnika kao što je Tuzla siti naravno da morate imati i crnih rupa što je i normalno. Mislim da smo zasluženo pobijedili, igrači su dali svoj maksimum maksimuma. Drugo poluvrijeme nije bilo za umjetnike nego za ratnike, moji fudbaleri su ostavili srce na terenu. Onda nas je malo i sreća pomazila i dobili smo drugo poluvrijeme na mišiće” – rekao je Ivković pa dodao:

Mislim da ovo nije bila naša najbolja utakmica. Što se tiče kvaliteta igre, mi smo najbolje odigrali u Banjaluci protiv Borca prvih 45 minuta, danas je pokazan karakter od strane mojih fudbalera, dobili smo utakmicu i zasluženo osvojili bodove. Igrači su sve pametniji i sve iskusniji i važno je da napreduju. Mi sa Tuzla sitijem igramo opet u Kupu za desetak dana, ali o tome ćemo razmišljati nešto kasnije“.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime