Ristić
FK Leotar Trebinje (OFFICIAL)

Najstariji fudbaler Premijer lige, Leotarov Dragan Ristić govorio je za “Glas Srpske” nakon remija s banjalučkim Borcem

“Odlično se slažem sa ovom omladinom, iako sam od pojedinaca stariji po 20 i više godina. U šali me zovu deda, a ja se ne ljutim jer je i meni lijepo sa njima” – započeo je Dragan Ristić, pa se osvrnuo na aplauze banjalučke publike prilikom izlaska s terena: 

“To je stvarno veliki doživljaj i teško ga je opisati. Banjalučka publika odlično poznaje i voli fudbal, a razlog za aplauz leži u tome što su prepoznali moju poštenu i korektnu igru. Iako sam u godinama i iako sam tokom duge karijere doživio mnogo toga, taj detalj mi zaista nogo mi znači”.

Ristić, Dragan Ristić: “Saigrači me zovu deda, a ja se ne ljutim jer je i meni lijepo s njima”
FK Leotar Trebinje (OFFICIAL)/facebook

“Protiv šampiona države i remi na njegovom terenu je ravan pobjedi. Možda smo mogli i više, ali i Borac je imao svoje šanse, tako da je remi, po mom mišljenju, najrealniji ishod. Jedino da je možda bilo golova, jer bi tada cjelokupan utisak bio mnogo bolji” – dodao je Ristić, pa nastavio:

“Odlučio sam da je dosta onda kada je Leotar bio u Drugoj ligi RS i nije me bilo dva mjeseca. Tada se u klub vratio Oleg Ćurić, došla je i nova uprava pa sam odlučio da se aktiviram i pokušam da pomognem ekipi. Tako je bilo i sada, nakon što smo osvojili Kup RS rekao sam ‘dosta’, ali je onda Branislav Krunić insistirao da ostanem da bih na terenu bio neka njegova produžena ruka”

Ristić je za kraj zaključio: 

“Vjerujem da će ‘Police’ biti pune, ali i da nećemo razočarati naše simpatizere. Još ukoliko narednog vikenda ostvarimo dobar rezultat protiv Slobode, neće im trebati bolja pozivnica”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime