kamengrad
Foto: SVI SMO MI RUDAR/Facebook

Završene su i posljednje tri utakmice 13. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine – Zapad. Rudar iz Kamengrada je kod kuće bio siguran nad FK Vitezom dok su Brnjaci na svom stadionu ostvarili ubjedljiv trijumf protiv Brekovice.

Rudar iz Kamengrada je današnjom pobjedom kod kuće nad FK Vitezom nastavio niz pobjeda, ali i borbu sa Iskrom i za prvo mjesto na tabeli.

Dvostruki strijelac za domaću ekipu je bio Emal Hodžić, a Rudar se sa ovim trijumfom približio prvoplasiranoj ekipi Iskre na samo dva boda zaostatka.

Rudar, Druga liga FBiH – Zapad: Rudar siguran protiv Viteza, Brnjaci ubjedljivi nad Brekovicom
Foto: FK Rudar Kamengrad/Facebook

Brnjaci su ubjedljivim rezultatom od 4:1 savladali kući ekipu Brekovica koja se nalazi pri dnu tabele Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine – Zapad.

Ova pobjeda je domaćoj ekipi pored tri boda takođe donijela i prekid negativnih rezultata jer su ostvarili prvu trijumfu pet takmičarskih kola. 

U posljednjem preostalom meču Vlašić je bio uspjašan u gostima nad Rudarom iz Han Bile. Naime, oni su domaću ekipu savladali sa rezultatom 2:1 i sva tri boda ponijeli su nazad sa sobom u Turbe.

Kompletni rezultati 13. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine – Zapad:

Kompletna tabela nakon 13. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine:

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime