foto: nfsbih.ba

Pomoćnik Slobodanu Starčeviću u U-21 reprezentaciji Edim Hadžialagić pred utakmicu protiv Švedske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo rekao je da će morati biti kompaktni.

Nakon poraza od Irske, dosta dobro smo radili na treninzima i vjerujem da smo vratili samopouzdanje ekipi. S tim u vezi očekujemo mnogo bolju igru sa naše strane u odnosu na prethodni susret. Iako je Švedska bolja ekipa od Irske, smatram da ćemo mi pružiti maksimum i nadam se boljem rezultatu” – rekao je Edim Hadžialagić i dodao:

“Na lijevoj strani imaju Elangu koji je član Mančester junajteda i od njega će nam prijetiti najveća opasnost. Osim njega oni imaju još dosta dobrih igrača i sigurno da nas očekuje teška utakmica. Kompaktna su ekipa i moraćemo sutra da budemo na najvišem mogućem nivou“.

Švedska je vodeća u grupi F, sa šest bodova iz dva meča. Druga je Crna Gora sa četiri boda iz tri meča, a slijede Italija i Republika Irska sa po tri boda iz jednog meča, Bosna i Hercegovina sa jedinim bodom iz dva meča, te Luksemburg bez bodova u tri utakmice.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime