Edis Mulalić: "Idemo kamen po kamen i korak po korak"

Šef stručnog štaba Željezničara Edis Mulalić je prokomentarisao današnji trijumf njegove ekipe nad Slogom Meridian sa konačnih 4:1.

Željezničar je danas u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostio Slogu Meridian te ih je savladao sa 4:1, a ovu pobjedu je poslije susreta prokomentarisao trener domaćih Edis Mulalić.

“Znali smo da je teško i da će biti teško. Negdje smo igrali otprilike svaka tri i po dana i to se danas osjetilo na igri. Prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno zbog nas. Kasnije smo mi pogodili na poluvremenu sa izmjenom i podigli smo nivo igre. Odigrali smo odlično u drugom poluvremenu. Od osam utakmica u ovom rasporedu, mi smo pobjedili u šest utakmica”rekao je Mulalić pa dodao:

“Trebala nam je jedna ovakva utakmica da se rasteretimo. Momcima stvarno svaki kompliment. Mislim da smo u jednoj od tih osam utakmica zakazali i na njoj bili loši nekih 55 minuta utakmice. Idemo kamen po kamen i korak po korak. Slijedi nam pauza da se osvježimo i da se spremimo za ostatak sezone”.

Postavi odgovor