photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Trener igrača moskovske Lokomotive Marko Nikolić izjavio je nakon remija u Madridu sa Atletikom od 0:0 da je njihova igra bila disciplinovana i da su presrećni sa osvojenim bodom. 

Nikolić je podsjetio da su ih Madriđani redovno pobjeđivali u prethodne četiri godine, ali sada su pokazali da mogu da se nose s njima.

“Kao što sam rekao i prije meča, bićemo presrećni ukoliko uzmemo bod ovdje. Naša igra je bila disciplinovana, gledamo naprijed. Imamo još dvije utakmice i vidjećemo gdje će nas one odvesti. Igrali smo sa Atletikom, koji je pobijedio Barselonu. To je vrlo kvalitetan tim, dobijali su nas konstantno u posljednje četiri godine i nije lako igrati sa ovakvom ekipom. Vrlo je komplikovano, ali ukoliko smo disciplinovani i energični, onda možemo da se nosimo sa njima. Uvijek smo govorili da je bitno da budemo fokusirani, da želimo pobjedu, ali kada igrate sa disciplinovanim timovima onda morate da igrate ovakav stil fudbala. U drugim okolnostima bismo morali da mijenjamo strategiju, ali ovdje smo morali da odigramo tako” – kazao je Nikolić

Lokomotiva se nalazi na trećem mjestu sa tri osvojena boda i u narednom kolu dočekuje Red Bul Salcburg. 

2 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime