printscreen

Fudbalski svijet je u jednom danu “stao” nakon što je zvanično objavljeno da 12 klubova kreće u osnivanje Superlige. Sada je svoje mišljenje na tu temu dao i legendarni fudbaler Crvene zvezde Darko Pančev. 

“Moje mišljenje je da je potez velikih evropskih klubova bio potpuno pogrešan. Fudbal je osmišljen kao sport dostupan svakoj ekipi i svakoj zemlji. Ovaj sport vole i oni bez para, poput onih s parama, ali to bogatima ne smije davati za pravo da ga uništavaju. U posljednje vrijeme se dešavaju stvari koje su van svake pameti, koja je logika u dijeljenju tolike količine para između 12 klubova dok drugi ostaju na istom nivou” – zapitao se Darko Pančev, pa nastavio:

“Tačno je da su svi klubovi mnogo izgubili u krizi uzrokovanoj virusom korona, ali Nijemci su se opet pokazali najpametnijim narodom. Svako je kriv za sopstvene gubitke, pa samim time mora i sam da se pobrine da nadoknadi finansijsku štetu. Rješenja se nalaze u čišćenju sopstvenog dvorišta, a ne u osnivanju takmičenja poput Superlige”. 

Najbolji makedonski fudbaler 20. vijeka javno je izrazio nezadovoljstvo pokretanjem ideje Superlige za “gol.mk”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime