Foto: Facebook FK Velež Mostar

Fudbalski klub Velež je na svom Fejsbuk profilu objavio cijene karata za naredne duele sa Posušjem u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali i za utakmicu protiv AEK-a u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija Velež će igrati protiv AEK-a na svom stadionu “Rođeni”, 22. jula sa početkom od 20:30h.

“U prodaji će biti dostupne karte za utakmicu protiv AEK-a, koje će moći kupiti i naši navijači koji nemaju važeću člansku kartu kluba. Dodatne informacije vezane za konačan broj navijača i proceduru oko epidemioloških mjera u KS ćemo objaviti naknadno. Cijene karata za tribinu Jug su 15 KM, za tribinu Sjever 20 KM, te za tribinu Istok 25 KM. Karte ćete moći kupiti u prostorijama FK Velež na adresi Adema Buća 6, a radno vrijeme je 9 do 20h. Sve nas ista ljubav spaja”navode na zvaničnoj stranici Mostaraca.

Za utakmicu protiv Posušja na raspolaganju će biti 1500 karata (500 po tribini), te će prednost pri kupovini imati članovi kluba za sezonu 2021/2022.

Prodaja karata za članove će se vršiti u periodu od 9 do 16h, a nakon toga i za sve ostale navijače.

Cijene karata za tribinu Istok su 5 KM, za tribinu Sjever 7 KM, te za tribinu Zapad 10 KM.

Utakmica Veleža i Posušja je na programu u ponedjeljak sa početkom od 20h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime