Rangnik: "Da li možemo da osvojimo Ligu šampiona, pa mislim da je prerano da kažem takvo nešto"

Mančester junajted je obezbijedio nastup u šesnaestini finala Lige šampiona i sutra će protiv Jang Bojsa odigrati posljednju utakmicu svoje grupe, a novi šef stručnog štaba “Crvenih đavola” Ralf Rangnik je najavio taj susret.

“Da li možemo da osvojimo Ligu šampiona, pa mislim da je prerano da kažem takvo nešto. Ja sam ovdje trener samo jednu sedmicu i vodio sam samo jednu utakmicu. Jasno da sa klubom kao što je ovaj da smo svi mi ambiciozni u svakom takmičenju. Svi imaju šansu da nastupe i da se predstave u najboljem svjetlu. Raspoložen sam da dam šansu nekim igračima u sutrašnjem okršaju” rekao je Ralf Rangnik pa dodao:

“Još se nisam odlučio za startnih 11, ali ima smisla da odmorim par igrača zbog prenatrpanog rasporeda. Moramo da budemo sigurni da na terenu imamo što više odmornih igrača, ali i da stvorimo jedan pozitivan momentum. U prvoj utakmici naše grupe smo izgubili od Jang Bojsa i mi trebamo da se iskupimo za to”.

Susret posljednje utakmice grupne faze Lige šampiona između domaćeg Mančester junajteda i Jang Bojsa je zakazan da počne sutra 8. novembra od 21h na travnjaku “Old Traforda”.

Postavi odgovor