Šoše
printscreen

Direktor mostarskog Veleža Džemil Šoše najavio je večerašnji duel između “Rođenih” i Kolerajna u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

“Puno je protokola i organizacije zbog svih epidemioloških pravila. No, sve teče prema planu. Očekujemo veliku podršku naših navijača. Ulaznica još ima danas u prodaji i nadam se da će se sve prodati uz epidemiološki protokol te da će atmosfera će sigurno biti odlična. Bitno je da navijači ‘razbiju’ tremu našim mladim igračima za koje je za mnoge od njih ovo prvi nastup u Evropi, a nadamo ne i posljednji ove sezone” – započeo je Džemil Šoše razgovor za “Hercegovina.info”, pa dodao:

“Sam uspjeh je nakon 33 godine izaći u Evropu, ali ne treba sada u tome tražiti alibi i zadovoljiti se samo plasmanom. Idemo odigrati mušku utakmicu. Trener Dudić sigurno je odlično skautirao protivnika i dobro pripremio utakmicu. Na kraju će pobijediti bolji, a ja se nadam da će to biti Velež. Neka svaki igrač da 100 posto od sebe pa si niko neće moći prigovoriti za krajnji ishod utakmice”.

Šoše, Šoše: “Nadam se da je ovo samo početak nove ere Veleža”
Foto: Facebook/Velež

“Nadam se da je ovo početak jedne nove ere Veleža. Prije nekoliko godina počeli smo ‘graditi kuću od temelja’. Iz dana u dan ona dobiva sve ljepši izgled. Laganim, ali lijepim koracima idemo prema naprijed, zato ne smije biti razočarenja, ako se i spotaknemo na nekoj od stepenica. Idemo dalje stvarati jaki Velež” – rekao je Šoše, pa zaključio: 

“Neka navijači nose našu ekipu svih 90 minuta i neka ne bude niti najmanjeg incidenta, to je najvažnije. U Sarajevu, ali i iz Željezničara su nas lijepo dočekali i moramo vratiti na isti način. Uživajmo u trenutku i današnjem danu”.

Utakmica između Veleža i Kolerajna odigraće se večeras od 20:30h na sarajevskoj “Grbavici”.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime