Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je nakon ubjedljive pobjede u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata od 5:0 da neće svojih odustajati od ciljeva, principa i zahtjeva.

On je naglasio da je veoma ponosan na svoje igrače, koji su pokazali ogromnu želju večeras na utakmici.

Moj tim je bio fenomenalan, bio ponosan što nosi ovaj dres. Uz svu nedjelju koja je iza nas bila, nisam prestao da vjerujem u ove momke, jer ja znam ko su i šta su i kako rade i kako znaju da igraju. Neko je sumnjao i previše nego što treba, ali ja to nikad neću raditi. Ponosan na ovaj klub, ponosan na ove navijače i mlađe i starije, ponosan na stručni štab i moje momke. Ne znam šta je dalje, idemo dalje utakmicu po utakmicu, neću odustajati od naših ciljeva, principa, zahtjeva, vidjeli ste večeras, jer ja znam šta i koliko možemo” – izjavio je Stanković i dodao:

“Može jedna utakmica da bude loša i treba da bude, da bi vidjeli neke greške, popravili sami sebe, da bi stavili sebi pritisak. Ja sam rekao da je Crvena zvezda jednako rezultat, tako da sav pritisak te čini jačim, odrastaš. Na ovakvim utakmicama demonstriraš koliki talenat imaš, koliku su želju imali, vidjeli ste utakmicu“.

On se zatim osvrnuo na pritisak koji su imali nakon poraza u prvom meču od 2:1.

Da nisam svjestan pritiska, ne bih nikad ni dolazio u Crvenu zvezdu. Ja sam miran kad imam ovakve momke. To što se kreira okolo to je normalno, Zvezda je veliki klub, najveći ovdje kod nas i naravno da se uzburka čim dođe jedan rezultat koji  nismo priželjkivali. Zato sam tražio revanš, želim revanš, ako se možda i pogriješi da probamo da ispravimo i tako je bilo” – dodao je on. 

Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv ekipe Šerifa.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime