Foto: Nikola Mitić/Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je natpise italijanskih medija o klubovima iz Serije A koji su zainteresovani za njega.

Za Dejana Stankovića je prvo bila zainteresovana Sampdorija, a zatim i Udineze. Na konferenciji za medije pred utakmicu sa Bragom, Stanković je govorio o tome.

“Ja ne mogu nikome da zabranim da se raspituje za mene i da piše. Ovo je posljednji put da pričam o tome. Lijepo je čuti da te traži ovaj-onaj, respekt prema predsednicima tih klubova treba da postoji. Ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama. U ovom trenutku sam fokusiran samo na Zvezdu, tako će biti do daljeg”izjavio je Stanković pa dodao:

“To što se piše u Italiji… Kalčomerkato je u Italiji kultura, kada bi se povezalo sve što se piše, ne bismo mogli da ispratimo. Radimo posao koji upada u oči. Ja sam za Zvezdu vezan emocijama i ja idem dalje. Neću više odgovarati na ta pitanja. Vi nekad znate više i od mene. Ja bih se fokusirao samo na Bragu. Kada sam došao, rekao sam da ćemo da podižemo ljestvicom sve više, ovo je prilika da ostanemo upisani zlatnim slovima u istoriji Zvezde”.

Utakmica Brage i Zvezde je na programu sutra sa početkom od 21h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime