Dal Varešanović
Foto: Facebook/FK Sarajevo

Dal Varešanović je prokomentarisao remi utakmicu u kojoj je sa Sarajevom remizirao protiv Torpedo Kutaisija sa konačnih 2:2.

Torpedo Kutaisi je sinoć bio domaćin Sarajevu u okviru utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija koja je završena sa finalnim rezultatom od 2:2.

Shodno tome, strijelac drugog gola za gostujući sastav Dal Varešanović je prokomentarisao ovaj duel, odnosno dao je svoje mišljenje o kompletnom toku meča.

“Trebali smo postići najmanje dva gola u prvom poluvremenu i mislim da smo tu izgubili utakmicu. Stvorili smo toliko šansi, a nismo postigli gol, dok su oni uspjeli da zabiju pogodak iz jednog šuta. Željeli smo u nastavku okrenuti meč na našu stranu, uspjeli smo da postignemo dva gola, ali nismo uspjeli. Individualne greške naših igrača su promijenile tok utakmice. Primili smo i gol iz prekida i to je najveći problem. Vjerujem da ćemo u Sarajevu pobijediti u revanšu i da ćemo proći dalje”rekao je Varešanović pa dodao:

“Nedostajala nam je podrška naših navijača, dok je Torpedo imao prednost sa te strane. Imali smo mnogo prilika u prvom poluvremenu, ali je teško bilo kada smo primili gol. Uspjeli smo pokazati snagu u nastavku i postigli smo dva gola. Nadam se da ćemo biti bolji na Koševu i biti bolji u dvije utakmice od Torpeda. Bilo je i nervoze, ali takva je utakmica. Ne možemo nikoga kriviti”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime