(VIDEO) Mojović panenkom ukrasio pobjedu Sutjeske

Fudbaleri Sutjeske su u okviru osmog kola Prve lige Republike Srpske deklasirali ekipu Modriče rezultatom 5:0, a najljepši detalj utakmice viđen je u 81. minutu kada je najbolji igrač i kapiten Sutjeske Nikola Mojović sa penala izveo “panenku“.

Popularna “panenka” koju je izveo fudbaler Sutjeske Nikola Mojović svakako je potez kakav se ne viđa često prvoligaškim terenima. Mojović je poznat kao igrač majstorskih poteza i driblinga koji sa lakoćom asistira i daje golove, ali na prvo mjesto stavlja uspjeh cijele ekipe.

“Želim da pohvalim cijelu ekipu na odličnim rezultatima. Imamo sjajnu atmosferu, odlično igramo ove jeseni i rezultati su tu. Stručni štab na čelu sa Miljanom Radanovićem i Stanislavom Sekulićem radi sjajan posao i igrači funkcionišu kao jedno. Navijači su tu svaku utakmicu naš dvanaesti igrač i sigurno je da imamo najbolje navijače u Republici Srpskoj. Uprava takođe besprijekorno obavlja svoj dio posla, a najveću podršku imamo od načelnika opštine gospodina Milana Vukadinovića bez čije pomoći bi sve ovo bilo nezamislivo”rekao je Mojović za naš portal.

Sutjeska se nakon osam odigranih kola nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 19 bodova.

Postavi odgovor