Fudbaler napustio vinkovačku Cibaliju jer je našao posao u struci, predsjednica kluba frustrirana takvim slučajem

Zvonimir Filipović napustio je Cibaliju da bi počeo raditi kao medicinski tehničar u Osijeku.

Hrvatski drugoligaš Cibalia u nastavku sezone neće moći računati na usluge Zvonimira Filipovića, koji se seli iz Vinkovaca u Osijek kako bi radio kao medicinski tehničar.

“Ljetos, kad sam se vraćao u Cibaliju, sa sportskim direktorom Krešimirom Tomićem sam se načelno dogovorio da će mi klub izići u susret ako nađem neki posao koji bi zadovoljio moje životne ambicije. To se sada i dogodilo, zaposlio sam se u Osijeku, u struci, kao medicinski tehničar i priča se rasplela ovako kako se rasplela” – rekao je Filipović za “Vinkulja.hr”, pa dodao: 

“Stvarno veliko hvala predsjednici na razumijevanju moje životne situacije. Nisam mogao birati trenutak, ukazala se prilika koju nisam smio ni mogao propustiti. A ako se zaposlim, ne mogu biti na stipendijskom ugovoru s klubom. A i ne mogu odrađivati svakodnevne zahtjevne, gotovo profesionalne, drugoligaške obaveze”.

Razumjevanja za Filipovića je imala predsjednica Cibalije Dea Lasić, ali ipak nije bila oduševljena onim što se desilo, te je za navedeni portal izjavila:

“Dovedena sam pred gotov čin. Reagovala sam ljudski i ispoštovala nečiji dogovor. Ali, ovo je posljednji ovakav slučaj koji se dogodio. Niko ko ima ugovor ne može više nigdje”. 

Cibalia je trenutno 14. na tabeli 2. HNL.

Postavi odgovor