Foto: nfsbih

Sarajevo je sinoć organizovalo druženje sa legendama gdje su se okupili mnogobrojni igrači među kojima je bio i kapiten šampionske generacije Mirsad Fazlagić.

Mnoga poznata lica su se okupila na sinoćnjem događaju koje je organizovalo Sarajevo. Oni su tu okupili mnoge živuće legende kluba, a svima se obratio i kapiten šampionske generacije Mirsad Fazlagić kako mu je velika čast što je sa njima i najstariji veteran kluba Sead Jesenković.

“Velika mi je čast što je sa nama večeras najstariji veteran našeg kluba gospodin Sead Jesenković, naš ‘Lav’. Nije to samo nadimak našeg ‘Seje’ već i riječ koja ga opisuje i kao fudbalera i kao čovjeka” kazao je Fazlagić na otvaranju svog govora pa dodao:

“Sa ponosom mogu reći da su nakon dužeg perioda jednom druženju prisustvovali igrači iz brojnih proslavljenih generacija našeg voljenog kluba. Sarajevo se vraća na staze stare slave i zahvaljujući radu, ali i naporima ljudi iz kluba koji su učinili sve da vrate osjećaj zajedništva svima nama koji volimo ovaj klub”.

Za kraj manifestacije Jesenković je dobio dres sa brojem 75 koji označava koliko dugo postoji Sarajeva, a uručila mu ga je još jedna legenda “bordo” kluba Fuad Muzurović.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime